Neem contact op! JouwBoek Webshop Homepage
Winkelwagen is leeg
Zoek op (deel van) titel, schrijver of ISBN:
homepage
Fictie / Romans
Gedichten
Non-fictie
Kinderboeken
Spiritualiteit
Lichaam+Geest
Hobbies
Geschiedenis
Wetenschap
Filosofie
Talen
Toneel/Theater
Zakelijk
Reizen
Rouwen
contact


 

De chemie van wijn
Prof.Dr.Ir. Rudolf Pierik

ISBN 9789087596286

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie ‘Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek’.

Van zijn hand verschenen sinds 1996 de volgende wijnboeken: Port, Wijnwijsheden (in drie delen), Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Verzamelde Wijnwijsheden, Portugese Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. Drie van deze boeken (Port, Portugese Wijnen en Duitse Wijnen) ontvingen de Gourmand International Cookbook Award in respectievelijk 1999, 2002 en 2003.

Zijn meest recente boeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie, Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentinië en Australië en Nieuw Zeeland.

Paperback, 146 blz, 145x210mm
Prijs inclusief BTW: € 16,00
Artikelnummer: 02000333

Plaats artikel in winkelwagen


<< Terug naar artikellijst
© 2009 - 2012 JouwBoek Voorburg